Tuesday, 27 December 2016

Segmen Pencarian Bloglist 2017 Blog Cik Zue



http://blogcikzue.blogspot.my/2016/12/segmen-pencarian-bloglist-2017-blog-cik.html
Nak joinn boleh laahhh
 KLIK BANNER


Wednesday, 21 December 2016

Marini Beautician



hai bloggers and my followers , ada benda saya nak korank tolom ni , means tolom follow my instagram and also my page , saya seorang agent dropship jam dan jugak dianz legacy , so disini saya nak cerita serba sedikit lah tentang bisnes yang saya join ni , ada kelebihan nya , banyak kelebihannya nak lagi saya ni student yang menmang kurang duit . Walaupun saya boleh je mintak dengan mak ayah saya , but saya lebih untuk memilih berdikari sendiri, sometimes kita akan rasa segan tao asyik mintak dengan mak ayah je .
 

okayy awak boleh tengok di atass that is my board picture of my business , biler join ni purata income yang saya dapat ada lah jugak dalam rm50 seminggu , "ishh sikitnya kak" , haha menmang lah sikit sebab saya jarang promote , dropship ni senang je kerja nyer , korank just promote apa yang produk supplier korank jual , hanya main fon and promote korank dah dapat duit , lagi banyak korank promote , lagi ramai orang tengok , lagi ramai orang pm/dm/whatsapp korank untuk order n then u already get ur komisyen , purata komisyen rm20-rm100 , tengok atas jenis produk dan jam yang korank jual . Kadang-kadang ada rasa jugak putus asa , sebab nak dapatt CUSTOMERRR tak semudah abcc weiii , tapi kena selalu rajin promote dekat any laman sosial yang ada , supaya orang boleh yakin yang kita ni trusted seller . Dropship yang saya join takde fee payment pown , free sahaja , ada yang kat luar sana korank kena bayar dulu baru boleh masuk , yelah kadang-2 kita mana cukup duit nak join dropship dengan bayar payment ada  seller mintak rm50 for fee , mahall tuuu banyakk tuuu kalau as a student i boleh beli buku and pen and also  duit belanja makan . "ish kakak ni nak berjaya orang sanggup berkorban duit lah " ye menmang lah dikk oiii , tapi kalau time tu kiter hanya ada rm50 je untuk makan n then niat nak join dropship for tambahkan income belanja hmm nak makan apa dik , kak dah lah jenis tak boleh tak makan darah rendah cepat pitam . Kadang-kadang seller yang amik fee for dropship saja jee ngada-ngada ..bukan kak sorang je cakap orang lain pown cakap sama , sedangkan dropship tuh tolom dye lagi banyak untung dye dapat . okayy kak nak sambung nanti cerita ni midnightt soo i nak u all follow my instagram and fanpage
 
FANPAGE: https://www.facebook.com/marinijamtangan/
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/marini_beauticianfm/

LIKE & FOLLOW KAYY
SAYANGSS U ALL 
ADA REZEKI LEBIH AKAK BUAT GIVEAWAY RM100 BILER FOLLOWERS CECAH 10K

"New Year Giveaway by MF"





Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.
Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,
14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah:

Grand Top Referral : RM100

Weekly Top Referral : RM20
(21hb, 28hb, 4hb)

Planner x 2 winners
Topup RM10 x 2 winners
Pouch x 2 winners

*hadiah akan diupdate dari masa ke semasa*