Friday, 13 November 2015

Benarkah ??



hai bloggers , lama tak update blog , busy kata kao ! haha okayy nim dha cuti sem boleh lha update blog . Just waiting untuk keputusan final sahaja adoii debar lha . harap-2 dapat anugerah dekan amin Insya-Allah , adalah tuh rezeki kan .bw tengok tajuk kat atas Benarkah ?? what its mean hmm . Sedeyh tao maksud dye , okayy blog nim kan dibuat untuk luahkan perasaan  , sebelum nim dha kata tak nak luah kat sinim , tapi bosan takde cerita untuk blog nim , so better i express my feeling here right ? hehe . Okay now i start the begining of this stories . Sebenarnya kisah ini mengisahkan si dye yang dha bersama dengan diriku selama 3tahun lebih . Saya tak pernah menjalinkan hubungan selama nim , tapi ini adalah hubungan terakhir dan berharap hubungan nim dapat disatukan ke arah perkhawinan . Si dye sangat memahami diri nim , boleh terima kekurangan diri nim , boleh menerima kenakalan diri nim ,but nowadays , diri nim tertanya-tanya taO , benarkah sayang dye , benarkah cinta dye , benarkah kata-kata manis nya . Hati nim bukan nak fikir negatif , tapi itulah hakikatnya seseorang perempuan kan ? risau right ? dye dulu menmang ulang kesalahan yang sama , kalau ulang kesalahan dengan orang lain-2 takpe tapi dengan orang sama , how ur feeling guys ? comfirm sakit . Apatah lagi sekarang dye lain taO siyes lain , dha bosan ke hmm ? selalu saya pesan , dha bosan cakap jangan sakitkan hati saya dalam diam . Dha bosan takpe saya boleh terima tapi senyap , selalu kalau saya mengajuk ke apa ke ? ada jugak mesej masuk mintak maaf ke apa , tapi sekarang dha tak . Adakah dye nak saya pergi jauh daripada dye ? kalau itu dye nak , saya terima jha . Biarlah orang dha tak nak kan buat apa kita nak kejar , lepaskan jha lha .....walaupun itu menyakitkan , tapi terpaksa direlakan lah . nak jauhkan diri tuh bukan susah senang jha , asalkan kita sibokkan diri dengan benda lain takdenya nak pikir benda nim percaya lah .. Pikir masa depan kan . tapi kita tak boleh nak tipu diri sendiri jugak , tambahan diri nim still ada masalah lain lagi yang belum selesai , hmm bw we must strong right , Allah S.W.T sentiasa disisi tak yah risau , okayy lah dh lewat malam hehe . alaa macam lha diri nim tidor awal .. malas nak taip panjang-2 dha-2 stop hahaha . babai 


|WAALAIKUMUSALAM|

2 comments:

Etuza Etuza said...

asalam dah jadi blog list 2016 di laman Etuza ya.Tahniah

Etuza Etuza said...

Asalam dah jadi bloglist di laman Etuza ya...tahniah