Sunday, 20 December 2015

"MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP"

"Mini Giveaway - Saya Nak Topup"
klik banner - join
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog
  • Buat entri bertajuk "MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini
  • Giveaway berlangsung 18.12.2015 - 25.12.2015
  • Giveaway tamat 25.12.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG


7 comments:

acu yuhan said...

hi done folo, folo me back ;)

Nao Mei said...

Alhamdulillah..selesai senarai nama peserta mini giveaway..
Mohon semak link di pautan

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-mini-giveaway-saya-nak.html?m=1

Nurul Faiz said...

CF singgah sini dari GA yang sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

good luck !

JAMIL HASHIM said...

SALAM DARI SEGMEN YANG SAMA http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

Nao Mei said...

Alhamdulillah....Senarai nama pemenang dah dikeluarkan oleh pihak penaja rasmi. Sila rujuk pautan link di bawah..

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/12/pemenang-mini-giveaway-saya-nak-topup.html

Anda mungkin salah seorang calon pemenang....Terima kasih

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ tahnia ya adik menang tupup di laman Cik Akak tu..nanti bagi send no phone ya ke no 0168036503 ya. atau letak no phone anda di ruang komen blog Etua. yakin lah tak terbit sebelum saya terbitkan..dan saya takkan terbitkan mesej anda yang ada no phone anda ya
adik nak cepat ni ya..sebab kita nak elak berhutang lama2

Etuza Etuza said...

adik follow blog Etuza juga ya