Monday, 16 March 2015

Story Sikit



Hai-2 semua , fuh i miss my blog very much , but i miss him very much ... hahaha sape-2 him tuh , alaa sibok jha nak tahu.. takpe yang penting saya rindu dye , dye tak rindu saya takpe biarlah , apa mungkin dye dha benci saya rasanya . apa-2 jha lha yang penting sampai biler-2 saya takkan benci dye and one more thing perasaan saya terhadap dye akan saya simpan dalam-333333xx lubuk hati saya . atotoi asal jiwang sangat nim marini haha lawak lha ko nim . By the way sorry lha awak saya luahkan kat sinim , kalau awak tak suka tak payah bAcA okayy . Arasso !! :P . comel jha muka dye marah , walaupun tak pernah jumpa tapi comfirm comel saya bayangkan jha hehe . Annoying tol aku nim .
 
Awak .. awak ... awak ... seandainya awak cakap , awak sayangkan saya betul-2 ikhlas awak akan halang saya daripada undur diri dri hidup awak , saya takkan undur diri . Tapi kenapa awak buntu eh ??? awak takut saya di apa-apakan kah ? hahahahaa adoii cool lha awak , dye pown sayangkan saya dye takkan sakitkan saya lha , malah dye akan buat apa sahaja asalkan saya bahagia :)) . Tapi kali nim saya yang korbankan perasaan saya untuk melihat dye bahagia . Arghhh !! saya tanda tanya , awak ikhlas tak SUKA SAYANG saya selama nim ?? But if awak kata awak ikhlas kenapa awak rela lepaskan saya pergi , kenapa awak tak kejar balik saya ....
 
Padahal perkara nim baru jha berlaku , tapi saya rasa sangat lama dan saya amat merindui awak hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pening kepala+demam terlampau pikirkan hal nim . paling senget sekali saya nim , biasa lha takde kerja saya buat video lagi tentang awak .. huhuhu nak tengok lha tuh :P :P :P tak boleh tak boleh tak boleh tak boleh .. tak nak awak kecewa and sakit hati lagi . saya nak jaga perasaan awak . tapi please jangan marah tentang blog nim pleaseeeeeeee . lagipun bukan ada org baca and tahu pown . Saya nak sangat contact awak , nak cakap yang saya rindu awak tapi saya dha janji takkan ganggu awak lagi dan alang-2 awak nak bagi balik ke kawan saya nombor tuh , saya suruh kawan saya patahkan jha simcard tuh senang . walau the truth is saya tak rela ....
takpe lha benda dha lepas buat apa kan bw keceriaan itu akan datang balik bila awak berjumpa dengan orang yang benar-2 layak untuk awak sayang . Awakk .... saya

No comments: