Saturday, 8 August 2015

Gotong Royong Day



Hai semua bloggers yang sudi lawat blog nim and sudi untuk membaca entry nim , So today tajuk post ku adalah gotong royong , why gotong royong , sebab aktiviti hari nim di kolej adalah gotong royong , perghh menmang penat , tapi best nasib baik gotong royong di kawasan asrama sahaja , kalau seluruh kawasan dalam kolej menmang tak lha . Today my friends volunteer nak cuci tandas , sebab main air , best lha hoho ... penat jugak cuci tandas , nasib baik tak kotor sangat tandas , wangi jha tandas tadi .. bersih , bersinar tandas , tengok sape yang membersihkan tandas , haha . Jadi makcik cleaner hari nim .. Takpe sekali sekala kerja part time orang kata , haha banyak lha kan ko punya part time , ada jugak selfie dalam toilet tadi , senget lha ada ke selfie dalam tandas , tapi saya tak hehe , kawan saya yang lain jha , sebab time diorank tengah selfie , diriku ini sedang memberus singki .. kalau tak join sekali dha .. my roomate also sekali cuci tandas , and sekarang dye dha lena tidor dengan begitu nyenyak sekali . Happy go lucky lha hari nim , kemaskan bilik and makan berjemaah , Rare lha .. Bilik dha kemas , tengok bilik siapa haha , saya menmang tak suka bersepah , pantang betol , tapi kalau time malas , menmang kat situ lha dye , tapi kalau rasa tak selesa , kena kemas jugak .. 
Takde selfie hari nim untuk di share .. nanti lha share untuk selfie plak ..okayy lha stop sampai sinim sahaja cerita ke hari nim , thanks babai love u all bloggers

1 comment:

anajingga said...

seronok juga bergotong royong sesekali,semangat kekitaan kan nim :)