Sunday, 9 August 2015

Malam Hujan


Night blogggers , bosan sangat so nak typo lha malam nim . Tak tahu plak apa nak dikongsinya , tapi nak typo jugak . Not about love or studies and anything whatever lha hehe . Siyes bosan , sekarang nim ku di asrama kolej . Dengan hujan + kilat lagi sedap aku main laptop , xpe aslkan tak guna sambil ngecharge xpe  , diriku sahaja yang sibok melayan laptop , yang lain dha slow-2 nak landing .. 2 orang dha landing , malam nim kiter orang tidor beramai-ramai , 5 orang tidor dalam bilik malam nim disebabkan ad hal yang horror , HOHOHOHO seram tak ?? Takde lha bukan kisah seram okayy , Forget about the scary story . its just a horrible story .. and a crime story , hancur weii ayat ku . haha takpe-2 practice make perfect . RIGHT ??? betol lha , Jangan nak bantah , I tumbuk u nanti .. Masuk kolej nim i nak cuba benda baru , main-2 I U plak diri nim , takpe-2 its okayy , korank jangan muntah plak , being friendly ye my dear beloved blogger . Okayy baru terfikir nak cerita apa hahaha , senget plak . Disebabkan horrible story tuh , i nak masuk kelas seni pertahankan diri TAEKWANDO !! WAchaha !! Aiyaaaahhhh ! Dush_3 haha , sewel plak diri nim malam-2 , malam buta katakan . Untuk menjaga diri...Kilat kuat takod ! tapi sempat update blog . Okayy lha good night blogger , sampai sinim sahaja ayat malam nim , nak relaxkan minda n pinggang , sedia untuk baring .. 












1 comment:

anajingga said...

hye , kak ana singgah sini hilang kan boring..:)